Over ons

Auto’s en ondernemerschap zitten in ons bloed. En niet alleen in ons bloed, maar ook van eerdere generaties binnen onze familie. In 1916 werd er op de plek waar we nu gevestigd zitten, de Driek van Erpstraat 39 in Oss, een slagerij op gericht. Deze slagerij was van onze overgrootvader en overgrootmoeder. De volgende generatie maakte hier vervolgens een tankstation en garage van, die later door onze vader is overgenomen. Hij begon hier tevens een autobedrijf. Ondernemen is altijd een onderwerp aan de eettafel geweest, en is ons met de paplepel ingegoten. Belangrijke lessen die we van kleins af aan meegekregen hebben; de klant is koning, en werk gaat ook buiten kantoortijden door. Eerlijk zaken doen is iets waar mee opgevoed zijn, en die lijn trekken we ook bij ClimateCar met heel veel passie door.

En nu, jaren later, zetten wij de handelstraditie voort. Twee jonge, energieke ondernemers met een voltooide studie aan de IVA in Driebergen. En dat niet alleen, maar ook met opgedane ervaring bij onder andere eerdere beurzen, autodealers en leasemaatschappijen. Met dezelfde principes als eerdere familiegeneraties in het achterhoofd, maar ook met een innovatief en uniek concept zijn we je optimaal van dienst. Samen doen wij er alles aan om jouw koelauto snel, gemakkelijk en klaar voor gebruik voor jouw deur te zetten.

ClimateCar, we keep it cool!

De voordelen van ClimateCar

Onze klantervaringen

Klanten beoordelen ons alsZeer goedClimateCar beoordeeld met een
8.5

Keurige overzichtelijke website, ruim aanbod, duidelijke foto’s van de de auto, efficiënte en nette afhandeling thuis. Geen minpunten te bedenken!

Daan Oversta